Friday, March 18, 2016

Random : Mac 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Minggu ni last cuti sekolah... kebetulan Fasya kena demam panas... tapi sekarang dah sihat. Mamanya plok kena demam panas.. Teruk jugak. Sekarang tak kebah-kebah lagi. Musim panas kot sekarang, Berat badan pon dah susut sangat rasa. Hehe. Tersilap punya planning, in shaa Allah hari ni  (18.03.2016) pergi bercuti kat tempat dekat-dekat aje.. Into The Wood gittu.. .. Just 2H1M aje.. Ahad tu dah sekolah, confirm letih. Takpelah, asal  anak happy. 

Mac 2016

 Selfie sebelum g ngaji.... Salah satu sudut #kamarberadufasyafrina..
Tadika sangat nampak.. ahah.. kata papa sementara je sticker ABC tu, sblm masuk wall shelf+meja tulis, x nak namapk kosong sangat

 Breakfast b4 pergi school

 Join marathon... tahniah anak mama.. 
Walaupon tak menang, tapi semangat nak join jugak.

 Papa Love Fasya

 Selfie 3 beradiks

Aku peratiii je.... 1...2..3.... serangg!!!

Melawat dewan..sehari sebelum wedding my boss..

 Cuti sekolah..musim orang kawen,,,, jadilah dayang-dayang tua.. hehe..
Bridesmaid veteran..

 Bawak Caldina jumpa doc sebab keluar cam darah dari telinga.. Rupanya punca jadi camtu sebab air masuk dalam telinga time mandikan dia.. Lepas diberi ubat titis+antibiotik, dah baik telinga tu..

Penghibur hati..
Passo & Caldina

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

17 comments:

NanyFadhly said...

Cutenye Passo tu..sian die sakit telinga..

Asha Lya said...

Bestnya da kucing comel..tringin juga nak bela kicing tpi husbnd x kasi huhu

Mrs Velentine said...

sekarang dah sihat tak lya n fasya...oh ya suka environment tmpt fasya ngaji...wah sedondon gitu ...cantik sgt lya..mcm bujang

Ann Ishak said...

amboi kalung passo

suhailah hamid said...

Comelnye kucing. Nama kucing pun sedap. :)

idzwa kamaruddin said...

amboiii kucing pun posing seksi..hehee..

Nafira usof said...

seronok tengok gambar2 Lya dan famili.
Moga Lya sentiasa dlm rahmat Allah.
sonok tengok senyuman kawan2 di blog. :)

Yana Libra said...

comellah kucing2 tu

Qhaifa Nur said...

Cuaca skrg ni x menentu lya...
amboi tadika fasya tuh cerialah...

Chekgu Azrine said...

Sis dah duduk rumah sndiri ye ..sharela deko2

Yati said...

Baiknya Caldina pergi vet, dok diam je. :)

salwana nordin @ che'wa said...

aduhaiiiiii..comel sgt kitten!!!seronok asya dah ada kawan kan..alya ngan awatif suka kucing tp abg ngan babanya jenis tak tahan so terpendam la dulu hajat tu hhhuuuu

mesti cantik bilik asya mama deco..tak sabar akak nk tgk..

amirah said...

lahaiii...comeinyaaa kucing2 liya...

Emarieys said...

musim panas ni..demam mesi berulang-ulang..moga cepat sembuh yer.

Puan Kutu said...

semangat fasya maauk marathon..itu yg kita mau..

comel betul ye kucing2 fasya..

el said...

muka lya npk berisi skit..aii loikee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

aaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa nomeynya dedua ni ...