Wednesday, April 6, 2016

Selamat Hari Mama !!!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

05.04.2016

Haha.. terkejut mama tengok semua ni.. Sebenarnya hari ibu ke ??? Serius tak ambik tahu pasal ni.. hahaha…Ntah bila dia buat projek senyap-senyap ni. Balik kerja petang semalam, mandi-mandi… Selepas bersiap, keluar bilik je nampak semua ni . Hehehe… Romantiknya anak ajaib mama. Selalu buat hati mama cair. Lepas tu siap tanya , “ Mama happy tak adik buat surprise untuk mama???” Mestilah mama happy & sangat hargainya. Siap buat jambangan bunga kertas. Habislah ubat stapler papa! Dalam kad tu Fasya tulis "Mama Power Girl".. haha.Gegirl pon gegirl la.. Lepas tu siap kena paksa pose pulok tu.. haha. Mama ikut je lah.

TQSM sayang mama… sesuatu yang simple tapi amat bermakna untuk mama.

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

30 comments:

Zee Suhaini said...

suwitnya asya..

joeayu said...

Happy besday Lya. Semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik sokmo..

babYpose said...

Alhamdulillah Fasya pandai buat surprise untuk mamanya, siap ada bunga lagi, hias pun kretif macam mama ni :)

Qhaifa Nur said...

kreatifnya...walaupun simple
Mama power girl...tentulah
sgt2 bijak lya..

Qhaifa Nur said...

kreatifnya...walaupun simple
Mama power girl...tentulah
sgt2 bijak lya..

syawalsimpsons said...

aduhai sweetnya asya ni....

Nafira usof said...

Alahaiiiii.. sweetnye Lya~
Zura pulak yang rasa terharu. hahahaha.
tak sangka kan.. anak2 nih penuh dengan kejutan.
boleh bergenang air mata kalo ZUra yang dapat kejutan macam nih. hehehehehe

Nurulhuda Abdul Latip said...

Bijak dan kreatif fasya, sesuatu yang sangat patut dihargai kan..

salwana nordin @ che'wa said...

amboiiii fasya pun kreatif mcm mama jugak :)

akak pun tak tau bila hari ibu, budak3 ni langsung la lalalalaa..hhhaaa

eita said...

sangat kreatif..mesti terharu kan...seronok biledapat suprise ...

idzwa kamaruddin said...

sweet nyer! hehehe..suka tgk ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo...touching la gini..over mengalahkan mama dia plak.. ekekkee ....so sweet la dia sayang!

Diana Rashid said...

Hehe..terus mama jadimodel bunga kertas..heheh

- dieyana - said...

pandainya fasya..kreatif..moga jadi ank yang solehah...

LydSunshine said...

Serius, sweet sgt fasya. Aku plak yg rasa mcm nak bergenang air mata. Pandai la dia buat deko kt dinding tu. Mesti sbb tgk Lya selalu buat gitu utk bday dia. Tapi hari mama tu mmg wujud ke guane?

Puteri Izzati said...

sweetnya anak akak..hehe

NanyFadhly said...

Alhamdulillah...pandai nya. Kalau Nany pun terharu sangat. Usaha die tuh...kecik2 dah romnatik!

Lya Amie said...

Sweet nyaa fasya nii. Sejuk perut mama dia mengandung :)

lieyalatif said...

asya ni mcm lya ...kreatif gak bab2 nie....ikut omaknye la nieh....

pandai asya hepikan hati mak nyer....berbunga2 hati kan lya.....

Azura R-Ju said...

alahaiiii sweet nyeeeee anak dara sorg niiii..

• Ain Cho'in • said...

Good girl Fasya. :) ♥

Alhamdulillah dapat surprise dari anak kan. Walaupun simple, tapi besar sangat maknanya.

wahida said...

holloh holloh...sweetnya...kreatif pulak tu...
aku nampak dia mewarisi lya la fasya punya kreativiti tu...setuju x?

~aSHa~ said...

Wah kreatif nye asya...mcm mama dia

~aSHa~ said...

Wah kreatif nye asya...mcm mama dia

el said...

ewahhhh ewahhhhh kemain dia wat surprise kat mama eh..

Puan Kutu said...

alahai sweetnya la hai fasya ni..kreatif macam mama..cantik jambangan bunga dr fasya

Asha Lya said...

Hati ibu mna yg x happy klau dpt kejutan dri anknya kn

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

pndainyaaaa dia buat jambangan bunga kertas..^_^

Mummydearie said...

Tetiba aje ada Hari Mama ya! Wujud ke tidak, takpalah Lya. Yang penting dia buat surprise. Mesti tersentuh jiwa raga mamanyakan!

dear anies said...

pandainya dia....ni baru betul2 nmpk dah besar ;-)