Friday, June 10, 2016

Salam Ramadhan 1437H/2016


Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Aucakkkkkkk... baru sempat memunculkan diri. Entah apa tak kena... sekejap mood berkobar nak update. Sekejap hilang entah kemana.. Kadang login blog... tapi blur. Makin dilayan..makin menjadi... Usah dilayan dengan perasaan itu.... hahaha...

Sedar tak sedar hari ni dah 5 hari di bulan Ramadhan. Harap masih belum terlewat untuk ucapkan "Selamat Menunaikan Ibadah Puasa" buat semua rakan-rakan blog & sesiapa pom yang membaca n3 ni. Moga kalian dikurniakan kesihatan yang baik untuk menjalani ibadah puasa ini.

Tahun ni eksited sikit sebab 1st time berpuasa kat rumah sendiri & semestinya saya memasak menu berbuka. Masak yang simple-simple aje. Fasya lak setakat ni alhamdulillah , still bertahan & tak banyak songeh. Tapi tak tahu lah camner rupanya bila dah buka sekolah. Takut kepenatan.

Persiapan raya plak, rasanya dah ramai yang settlekan dari segi baju kasual/baju sedondon. Alhamdulillah baju sedondon semuanya dah settle & dah selamat ambik kat tailor. Tahun ni simple-simple aje. Cuma baju kasual Fasya aje nak settlekan sikit lagi. Eksited jugak nak beraya kat rumah sendiri tahun ni.

Oklah... sampai ketemu lagi ye..
Nak terobek sikit majlis kahwin sepupu papa Fasya 2 hari sebelum puasa baru-baru ni. 

04.06.2016


My small family

Me & mini me

Bersama ibu mertuaku & anak-anak fruity

Okayy... adiossssss..

Love,
Lya Afrina 

22 comments:

Mia Kassim said...

Singgah sini dan selamat berpuasa ..

Puan Kutu said...

Selamat berpuasa juga buat lya dan fasya, tak lupa papa fasha.hehe

Cantik baju kenduri lya dan fasya tu.sedondon fitu sefamili

Norhayati Mohd Isa said...

Ramadhan kareem..
Selamat berpuasa Lya..

Cantik pulak baju sedondon dimajlis kenduri tu..
Nampak macam kebaya pulak..

Zee Suhaini said...

selamat berpuasa jugak buat lya sekeluarga..

mama tisya said...

salam ramadhan..sedondon smua

Qhaifa Nur said...

Salam ramadhan...

Jap dh 5 hr kita posa..
moga thn ini lebih baik dr sebelumnya lya..
fasya pun posa ya...samalah dgn aida aeish...bertahan hingga kini, alhamdulillah..

adarnadzmie said...

salam ramadan Lya...

moga fasya berjaya puasa penuh... haha

Mummydearie said...

Selamat menjalani ibadah puasa buat Lya sekeluarga. Kali ni berlipat kali gandalah keseronokannya sebab berpuasa dan beraya di rumah sendiri ya, Lya!

dear anies said...

sedondong n sedondeng gituwww ;-)

selamat berpuasa utk lya sekeluarga

Yati said...

Selamat berpuasa, Lya. Comei baju sama anak beranak.

Asha Lya said...

Slmt brpuasa juga buat mama fasya..wah sedondon coklat cntik2

Dhiera nadhirah said...

samalah macam chipsmore dah

selamat berpuasa jugak lya
fasya besar dah

Qaseh Vee said...

belum raya pun baju dah macam raya tu ... sedondon .nice ... p/s : boleh minta alamat surat menyurat . Emailkan ke mysoultouch37@yahoo.com

Emarieys said...

selamat menyambut ramadhan al-mubarak.

Myra Jay said...

Salam Ramadhan buat Lya sekeluarga..
Sama2 kita merebut pahala di bulan puasa ni, moga diberkati.. aminn

ibuayu said...

salam ramadhan lya...

Siqah Hussin said...

Salam ramadhan lya sekeluarga. Dan salam perkenalan juga :)

εïзmummyHazaεïз said...

Selamat berpuasa lya sekeluarga.. Comel sedondon

hainom OKje said...

Mesti rapatkan en Suami ngan sepupu dia tu. Baju pun sedondon...cantik

n.i.n.a Mads TM said...

meriahnyaaaa kenduri. sama juga lya kenduri kazen, smua dibeli baju utk pakai sedondon.
cantik :)

nini said...

Cantik amik gambar sedondon

Rosmiza Ali said...

Anak2 fruity! ^_^*