Tuesday, July 12, 2016

Warm Up ;-)

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Syukur alhamdulillah, diberikan peluang untuk menulis lagi di sini. Masih dalam mood raya?? Hehe..sebenarnya xleh nak move on..bukan pasal raya..tapi pasal cuti.. Nikmatnya bercuti panjang.So sekarang kembali ke pangkal jalan… Kerja…kerja..kerja… Hehe. Seronok tengok masing-masing up kemeriahan sambut aidilfitri baru-baru ni. Oklah,..dah tak tahu nak bebel apa.. Entri ni pom sekadar warming up saje.. Mudahan lepas raya ni, mood berblog mencanak naik. 

Penghujung Ramadhan 

Last day kelas Taekwando.


Last day kerjaaa… Hoorayyy!


2 hari sebelum raya… pukul 2am berkejar ke ER.
Nyaris kena warded.Mujur lepas tu stabil & alhamdulillah.
Kalo tak beraya kat hospital la kite .

Syawal Pun Menjelma
Warm up dulu gambar raya..


1 Syawal..lepas bersiap.. 
kita selfie dulu.. Update IG..Hehe

Sekali lagi nak ucap 
" SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR & BATIN" .


‏اِنّا لِلّهِ وَاِنّا اِلَيْهِ رَجِعُوْنَ 
اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهَ وَارْحَمْهَ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهَ
Sebelum tu, saya ingin berkongsi tentang berita sedih. 3 Syawal / 08.07.2016 pada hari Jumaat yang penuh barakah,.. Perginya salah seorang sahabat blogger kita menemui pencipta. Sungguh terkejut sebaik terima whtsapp dari anak arwah. Sebelum tu baru terima ucapan hari raya dari arwah.. Siapa kita untuk menidakkan ketentuanNya.. Sesungguhnya Allah SWT lebih menyayanginya. Sebelum ni, setiap kali hari lahir saya & Fasya... mama antara orang pertama yang berikan ucapan,lepas ni tak akan ada lagi ;-( . Walaupon hanya kenal di alam maya..tapi amat terasa kehilangannya... Semoga roh arwah dicucuri rahmatNya... http://mamanorlara.blogspot.my/


L.o.v.e,
Lya Afrina

20 comments:

dya bunga said...

selamat hari raya kak lya.. tau xpe.. bila dah cuti panjang ni memang mood tu kelaut sangat..hehe.. alfatihah untuk mamanorlara..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

alamak Lya dah warm up..



takziah utk keluarga arwah..

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari raya aidilfitri buat Lya sekeluarga..

Sekarang musim panas dan batuk..
Alhamdulillah anak dara Lya tu dah sihat ye..

p/s blogger mamanorlara tu sakit apa ye Lya.. ada juga baca diblog Anies.. Salam takziah buat keluarga mereka.

mama tisya said...

slamat hari raya..mujur tk kena beraya kt spital kn

dear anies said...

selamat hari raya utk lya sekeluarga

amirah said...

Selamat hari raya liya and family...maaf zahir batin ye...siannya fasya kena athma attack sblum raya tu..cuaca agaknya kan..take care liya..take care asya..

dekat2 bulan puasa atau dlm bulan puasa memang dgr ramai yg dijemput kembali ke sisi Dia..moga semua arwah yng dijemput Allah di bulan mulia ni diampunkan dosa..ditemptkn dlm kalangan yng beriman dan beramal soleh..

Masya said...

selamat hari raya lya .. maaf zahir & batin.

Didie Kamila said...

Selamat Hari Raya Lya and family..
Tahun ni lain sikit raya rumah baru kan..

idzwa kamaruddin said...

Selamat Hari Raya Lya

CikNaa said...

selamat hari raya lya! :) ciknaa pun tak boleh move on..haha.

Fazleyatul Aini said...

selamat hari raya buat lya sekeluarga

Siti Yang Menaip said...

salam aidilfitri selamat hari raya.. maaf zahir batin..

Siti Yang Menaip said...

hehe kalo da lama cuti memang kena warm up pelan2 nak panas enjin ehe..

Ibu Lala said...

Selamat hari raya utk lya sekeluarga. Alhamdulillah fasya sihat.

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Dugaan tu..Alhamdulillah Asya dah sembuh!Aida pun tak warm up lagi ni..hehee

jaja_NorLiza said...

Selamat hari raya lya... :)

Khairul Bariah said...

alahai kesian fasya..mujur tak raya di ward ye

Al-fatihah utk sahabat blogger tu.

Rosmiza Ali said...

Al-Fatihah untuk allahyarhamah rakan blogger kita..

Siti Fatimah said...

Alhamdulillah.. dah baik si comel ni

Mummydearie said...

Akak pun liat nak start kerja balik tau. Nak update blog dan blogwalking pun liat sampailah ni raya dah lama pun habis ^_^ Bukan apa, bak kata Lya, bila dapat cuti lama tu memang malas nak start balik rutin harian!

Alfatihah buat rakan blogger tersebut. Akak rasa tak pernah pulak mengenalinya tapi teringin juga nak terjah blognya!