Friday, November 3, 2017

Happy Birthday Anak Mama !

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

3.11.2017

Alhamdulillah, hari ni dah masuk usia ke-9 anak ajaib mama ni. Selamat ulangtahun ke-9 juga buat kami bergelar mamapapa Fasya . Alhamdulillah, tiada kata yang dapat diluahkan dengan anugerah ini. Betapa pantas berlalu... dah semakin menuju kedewasaan anak dara mama ni. Mama doakan yang baik-baik . Semoga seluruh perjalanan mu akan sentiasa dipermudahkan. Semoga menjadi anak yang kuat ! Terima kasih Allah atas anugerah tidak terhingga. Walaupon mama mengandungkan dia dalam keadaan koma, tapi kerana kuasa Allah kita berdua sama-sama survive & dapat menikmati kehidupan bersama sehingga ke hari ni. Mama doakan semoga anak mama diberikan kesihatan yang baik serta membesar menjadi anak yang berjaya dalam dunia akhirat.





Next year dah darjah 4... cepatnya lahaiii...
Makin besar ni makin pandai berjaya... habis tudung bawal mama dia nak.
Sekarang tudung pom dah berkongsi dengan mama. Mama happy bila tengok senyuman sentiasa terukir dibibirnya.. Mama nak tengok senyuman ni hingga ke akhir hayat mama. Mama Love you so much !

Love💘,
Lya Afrina

10 comments:

- dieyana - said...

Happy Birtday Fasya! Semoga menjadi anak yang solehah.

Pandai dia bergaya, mama kena beli tudung banyak2 ya, sebab kongsi dgn Fasya kan ;-))

dear anies said...

happy birthday asya...semoga setiasa sihat, ceria, rajin belajar dan menjadi anak kebanggaan mama dan papa

+ e.z + said...

HB fasya, doa yang terbaik untukmu. aamiin

hainom OKje said...

Happy Bezday Fasya moga jadi anak solehah yg membahagiakan mama dan papa. Sekejap lagi senanglah Lya, tak payah dah susah susah nak masak... dah ada anak dara

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Happy belated bday fasha..semoaga sentiasa jadik.anak.solehah mama papa
.aritu tertgk gbr papa.dia tag kat fb
..santekkk sgt kek bday dia tahun ni..☺

eynda said...

Happy belated birthday Fasha :-)

Puteri Nurhayati said...

Dah besar dah Fasya.. rasa baru hari tu, baca blog Lya dia masih kat tadika. :)

mamapp said...

Sekejap aje dasya dh besar. Dia sebaya syafi. Semoga mereka membesar menjadi anak-anak soleh Dan solehah

umi alya said...

Hepi bday fasya, mg membesar jadi anak yang solehan dan dapat jaga mama sebagaimana mama jaga fasya dgn penuh kasih sayang, aamiin..

Nora Karim said...

Sebak haritu tengok entri Lya dalam FB.. terharu sungguh. Moga Allah berikan kesihatan yang baik untuk Fasya. Moga jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat.

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (138) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (61) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)